home-img
PC servis Bratislava | +421 903 822 395
media-bg
HODNOTENIE 5 z 5
review-star review-star review-star review-star review-star
zdroj: Google my Business
ako vám môžeme pomôcť?
zavoláte
s-image-1
fade-bg-1
vyzdvihneme
s-image-2
fade-bg-2
opravíme
s-image-3
fade-bg-3
používate
s-image-5
fade-bg-5

PC NOVINKY V.

Opäť prinášame päť najzaujímavejších správ, na ktoré sme za poslednú dobu narazili.

 

1. Microsoft Flight Simulator je odteraz dostupný aj cez VR


Fanúšikovia letectva aj hier dostali od Microsoftu skvelý vianočný darček vo forme uvedenia ich známeho Flight Simulatoru aj pre virtuálnu realitu. Pričom hra podporuje všetky najpoužívanejšie VR okuliare na trhu, takže sa máte na čo tešiť. Bližšie informácie nájdete tu.



2. Šifrovanie komunikačnej platformy Signal bolo možno prelomené. Ale nie?


Signal sa za posledné mesiace dostal do svetovej pozornosti, a je to zaslúžené. Na rozdiel od iných komunikačných aplikácií nie je lajdácky zabezpečený a tiež neobchoduje osobné dáta svojich užívateľov (aspoň v to veríme). Nedávno ho aj samotný Elon Musk odporúčal na používanie a ostatnú dobu sa teší veľkému nárastu popularity. Preto prekvapili správy o tom, že sa podarilo na Androidoch prelomiť jeho šifru. Napokon sa však spoľahlivo nepotvrdili, a viac informácií na túto tému nájdete tu.

 

3. Najlepšie alternatívy za MacBook Pro v roku 2021


Server CNET priniesol ďalší skvelý rebríček, ktorých sme sem už dávali niekoľko. Tentoraz sa zamerali na zoznam notebookov, ktoré by mohli byť vhodnou alternatívou k populárnym MacBook Pro. Takže či už sa radíte medzi odporcov Apple, alebo by ste len chceli lacnejšie riešenie pri +/- rovnakom výkone, určite si tento rebríček pozrite na tomto linku.

 

4. 10 programov, ktorých kúpu neoľutujete


Rebríčkov na najlepšie “free” programy je plný internet. Preto nás pre zmenu zaujal rebríček užitočných platených programov, ktorý pripravili v redakcii serveru pcworld.com. Okrem známych značiek ako Adobe Acrobat, Adobe Creative Cloud či Windows 10 v ňom nájdete aj niekoľko menej známych, užitočných a cenovo dostupných softvérov, ktoré vám uľahčia život – kliknite sem.

 

5. KFC herná konzola


Na záver jedna kuriozita, ktorá už dlhšie kolovala internetom, no nikto si nebol istý, či to nie je žart. Dnes je to už oficiálne – nie je to žart. Jeden z najznámejších fastfoodových reťazcov na svete, KFC, vytvoril hernú konzolu, ktorá má v sebe zabudovaný ohrievač ich svetoznámeho productu – vyprážaného kuracieho mäsa. Takže ak sa radíte medzi ľudí, ktorí si roky zúfali, že sa nemôžu hrať hry a zohrievať si kura v jednom, vaše trápenie skončilo. Viac informácií priniesol pc.zoznam.sk

 

 

novší článok starší článok

prečítajte si aj ostatné články

PC novinky III.

ALTERNATÍVNE OPERAČNÉ SYSTÉMY

5 YOUTUBE KANÁLOV, KTORÉ ODPORÚČAME SLEDOVAŤ

info@stacizavolat.sk
info-ico-1
info-bg-1
+421 903 822 395
info-ico-2
info-bg-2

ďakujeme za referencie od našich zákazníkov: