home-img
PC servis Bratislava | +421 903 822 395
media-bg
HODNOTENIE 5 z 5
review-star review-star review-star review-star review-star
zdroj: Google my Business
ako vám môžeme pomôcť?
zavoláte
s-image-1
fade-bg-1
vyzdvihneme
s-image-2
fade-bg-2
opravíme
s-image-3
fade-bg-3
používate
s-image-5
fade-bg-5

5 SVETOVÝCH SERVEROV, KTORÉ ODPORÚČAME ČÍTAŤ

Hoci máme už aj na Slovensku a v Čechách viacero kvalitných technologických serverov, stále si radi zájdeme pre novinky aj do zahraničia. Preto sme sa rozhodli spísať pre vás päticu serverov, ktoré dlhodobo radi sledujeme a vždy nám ponúknu niečo navyše ? všetky sú písané v angličtine, tá je teda podmienkou, no nebudeme vám klamať, že si občas musíme pomôcť Google Translatorom. Odmenou je však prémiový obsah vyplývajúci z veľkosti a etablovanosti týchto serverov ? Prajeme vám príjemné čítanie:

 

1. Techcrunch.com


Tento server máme najradšej kvôli jeho prehľadnosti. Orientuje sa v ňom najľahšie spomedzi všetkých uvedených, na druhú stranu, je to luxus vyplývajúci z toho, že disponujú menším množstvom obsahu. Vyvažujú to však kvalitou, Techcrunch je čítaním pre fajnšmekerov ?

 

2. Cnet.com


CNET je šialenstvo, ktoré na prvý pohľad ničím nezaostáva za CNN a podobnými servermi. Ohromné množstvo kategórií a článkov, pričom sú všetky venované technológiam. V čase písania tohto blogu pribudlo na CNETe 25 nových článkov za posledné štyri hodiny. Ak máte radi technológie a ohromné kvantá informácií, toto je tá správna adresa.

 

3. Gizmodo.com


Gizmodo je do značnej miery komunitná „geek“ záležitosť. Tento server má špecifickú charizmu a preto ho máme radi ? Za všetko hovorí už len ich slogan – „We come from the future“ ? Aj tu nájdete kvantum užitočných informácií, no práve v prípade Gizmoda máme akosi pocit, že tí ľudia tým najviac žijú.

 

4. Wired.com


Ikonický IT magazín prešiel v poslednej dobe významnou zmenou – spoplatnením ? V rámci segmentu je to dosť radikálny ťah, no na druhú stranu, Wired ponúkal vždy kvalitu. Navyše stále máte veľkú časť obsahu k dispozícii, spoplatnené sú len jeho fragmenty. Ak ste teda takým milovníkom technológií, akým ste kvalitnej žurnalistiky, odporúčame kúpiť si predplatné ?

 

5. Mashable.com


Mashable je svojim prevedením podobný CNETu, no predsalen pôsobí komornejšie. Okrem toho oceňujeme aj spoločenský rozmer ich pôsobenia, dlhodobo sa venujú napríklad otázkam klimatických zmien, a dokonca majú na webe samostatnú kategóriu „SOCIAL GOOD“. V nej sa zaoberajú ďalšími aktuálnymi témami a vnášajú tak do technológií neobvykle širší rozmer.

 

 

novší článok starší článok

prečítajte si aj ostatné články

FIRMY ELONA MUSKA

Stručná história Apple Computers

Stručný slovník počítačových pojmov

info@stacizavolat.sk
info-ico-1
info-bg-1
+421 903 822 395
info-ico-2
info-bg-2

ďakujeme za referencie od našich zákazníkov: